PIZZERIA ROSMALEN

PIZZERIA ROSMALEN Lekker… voor uit en thuis.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1358 beoordelingen
21 jun 2021 om 20:11 Heerlijk vers en op tijd..
9 jun 2021 om 7:12 Pizza was heerlijk, 50 minuten was wel even wachten maar daar kun je rekening mee houden. Helaas was de pizza niet gesneden. Ik heb een rolmes dus geen probleem maar kan een lastige verrassing zijn.
6 jun 2021 om 15:13 Ze zijn nooit op komen dagen
6 jun 2021 om 2:45 Jammer dat we in totaal 7x knoflook hadden besteld maar maar 2 kregen voor de verder rest heeft het gesmaakt
5 jun 2021 om 20:25 Pizza zijn erg lekker, waren ook goed warm. bezorging prima op tijd (30min), vriendelijke bezorger. Eigenlijk constant goede kwaliteit, aanrader
5 jun 2021 om 13:30 Er zijn betere ervaringen geweest zat heel veel tomaten saus op en vind het deeg niet alles. Bezorging duurde heel lang 35 minuten op de klok na dat hij zegt dat ze onderweg waren duurde het nog 30 min
31 mei 2021 om 19:22 Netjes op tijd ( wenselijke bezorgtijd aangegeven 45 min ), het eten was warm en lekker.
30 mei 2021 om 20:09 Vanaf het moment dat de tracker aangaf dat de bestelling er binnen 10 min zou zijn en de bezorger vlakbij was, heeft het daarna ruim 30 min langer geduurd voordat hij er was.
25 mei 2021 om 1:17 had doner schotel besteld maar krijg shoarma schotel nieuwe schotel gaat meer dan een uur duren ben maar zelf gaan halen en er word niet gereageerd als ik bezorg kosten ter sprake breng ivm met zelf halen ook zit er weer verkeerd broodje bij de bestelling
24 mei 2021 om 19:03 Pizza was koud en in de nieuwe dönerbox zat hele slappe bijna rauwe friet. Jammer. Kapsalon was prima.
22 mei 2021 om 22:35 Perfect!
21 mei 2021 om 18:39 Zoals het hoort, goed!